METABOLISME

PNOÉ

Test je metabole prestaties en grenzen bij ons in de praktijk, thuis of op de club

PNOĒ, ‘ademhaling’ in het Grieks, is een Grieks-Amerikaans ontwerp waarmee we snel en eenvoudig je metabolische conditie screenen. PNOĒ meet en analyseert je cardiovasculair systeem, respiratoir systeem, spier- en neuromusculaire functies alsook je vetkoolhydratenverbranding, en dat in realtime. De data vormen de perfecte basis voor elke sporter, van beginner tot pro.

Met de PNOĒ doe je een VO2max-inspanningstest in onze prakrijk in Zandhoven. We meten de maximale hoeveelheid zuurstof die jouw spieren tijdens een workout opnemen. Zo bepalen we welk type sporter je bent. We berekenen je omslagpunt, de grens van jouw inspanning voor een workout schadelijk wordt voor je lichaam. Doe je de test liever thuis of op je club? Perform2Achieve komt met het mobiel screeninglab naar je toe.

PNOĒ is het eerste betaalbare draagbare metabolische testapparaat van klinische kwaliteit. Het PNOĒ Metabolic Analysis System biedt nauwkeurige metingen in slechts tien minuten. De app uploadt metingen onmiddellijk in de cloud zodat je de resultaten meteen kunt volgen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om essentiële metabolische lichaamsfuncties te meten. Verder neemt de PNOĒ-methode je voeding onder de loep. Dat mondt uit in een dieetplan-op-maat dat werkt voor je   stofwisseling en zich aan je levensstijl aanpast.

Kenmerken

Prestaties van weefsels en organen meten tijdens oefenomstandigheden

Bewuster van lichamelijke sensaties en beperkende factoren

Uitvoeren van VO2max- en RMR-test

Nauwkeurige metingen

Draagbaar, draadloos en gebruiksvriendelijk

Realtime connectiviteit

Verloop

Hoe verloopt de test? Bekijk deze video

Meer weten

Download de PNOE app gratis in Google Play of Apple Store!

Contact

Winkelwagen