KRACHTTESTS

VALD

De vele mogelijkheden van ForceFrame en ForceDecks

ForceFrame

De ForceFrame is een draagbaar testtoestel dat je in 35 verschillende posities kunt plaatsen om uiteenlopende krachttests precies en efficiënt uit te voeren. Met de ForceFrame meet je de isometrische kracht (van een spiercontractie zonder beweging) in de verschillende spiergroepen van je boven- en onderlichaam. De meetunits en meetkussens kunnen heel nauwkeurig aan de bouw en de afmetingen van je lichaam worden aangepast. Dat maakt het ForceFrame geschikt voor ieder lichaam en iedere sporter!

De meetresultaten zijn duidelijk zichtbaar in grafieken, waardoor je snel over precieze en accurate data beschikt. Het ForceFrame systeem geeft je meteen een accurate analyse en meet de kracht in uiteenlopende configuraties van spiergroepen:

  • Heup: adductie, abductie, flexie, extensie, interne en externe rotatie
  • Knie: flexie en extensie
  • Enkel: enversie en eversie
  • Nek: flexie, uitbreiding en laterale flexie
  • Schouder: adductie, abductie, flexie, extensie, interne en externe rotatie…

Met behulp van deze gegevens kan de sporter of trainer zelf een geschikt isometrisch oefenprogramma samenstellen. Na verloop van tijd kan je opnieuw meten of je aan kracht gewonnen hebt en/of bepaalde asymmetrieën verholpen zijn.

ForceDeck

ForceDecks zijn twee innovatieve krachtplaten voor makkelijke, accurate en snelle dynamische metingen en analyses van de kracht in je benen, je armen, je bovenlichaam, je schouders en bovenarmen. Je voert allerlei oefeningen en bewegingen op de krachtplaten uit.

Force Decks werkt met slimme Artificial Intelligence-software die je resultaten direct meet, verzamelt en weergeeft. Maar ForceDecks gaat nog een stap verder: de isoftware vat de resultaten samen in statistieken, grafieken, analyses en rapporten. Tijdrovende, complexe berekeningen zelf uitvoeren behoort definitief tot het verleden. ForceDecks doet het lastige analysewerk in jouw plaats.

Kenmerken

De kracht van je verschillende spiergroepen perfect inschatten

Asymmetrieën bepalen

Exact weten wat je nog kunt of moet trainen

Achterhalen hoever je staat in je revalidatietraject

Gebruik

Voor een voorsmaakje van ForceFrame en ForceDecks, bekijk deze korte video:

Geavanceerde analyses

Contact

Winkelwagen